Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 1:57 pm
Ухилих се и всячески се опитвах да сдържа напушилия ме смях "Сега, ученици, ще изпробваме на практика наученото от предишния час!" каза госпожата и на мен ми се наложи да внимавам "Заклинанието е на дъската - призовете поне два анимационни героя..." госпожата направи пауза и продължи след като ни огледа "Иначе 2" Преглътнах и се снижих под чина... "Нами!4 викна госпожата "Ела ни покажи какво можеш!" "е сега го закъсах..." измрънках и отидох пред дъската.... Загледах се в заклинанието и се съсредоточих над него и героите, които исках да призова...
mistik_mage
Брой мнения : 796 Join date : 30.01.2009 Age : 33
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:01 pm
'Ей сега я закъса' помислих си когато учителката извика Нами да покаже как става упражнението 'дано си избере подходящ герой' помислих си като продължих с мислите какви трябва да са моите
tincheto Admin
Брой мнения : 226 Join date : 18.02.2009
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:04 pm
Загледах се в тъповатото изражение на Нами.Не бях тук предния 4ас но със сигурност щтях да се справч по добре от нея имайки предвид 4е и тя е била само тялом в час.Използвах това че учителката не гледаше в мен и изрекох думите написани на даската и пред нами се яви в миг едно чудесно сраконче което не бях сигурна къде точно съм виждала
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:05 pm
Да, обаче е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.. изобщо си нямах и на представа кой герой да призова... Искаше ми се да натрия физиономията на даскалката... ама исках и да е нещо готино... хмм... май ми хрумна нещо! Съсредоточих се и изведнъж се чу пукот и кълба дим се пръснаха пред мен. "Нами, май нещо не успя да се справиш." усмихна се злобарски учителката преди дори пушъкът да се бе разнесъл "Май в крайна сметка наистина ще имаш 2" "К`во стаа тука бе?!" изведнъж се чу някакъв глас сред пушека "Къде ми отиде джакузито!? Какво трябва да направи един пазител за да заслужи малко почивка тук!?!" Но освен този глас изведнъж се чу и някакво гласче "Уга буга, дъра бъра!" Когато димът се поразнесе от него изскочи и се метна направо на пердетата като отнесе всичко по пътя си а пред мен стоеше и потропваше с крак Мушу , държащ в ръще една хавлия. "Кво стаа тука бе?"
tincheto Admin
Брой мнения : 226 Join date : 18.02.2009
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:06 pm
Учителката се учуди но повчрва че нами го е призовала''брей тая е много тъпа''казах на ши която седеше пред мен и явно си мислече същото
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:18 pm
"Мхмхм..." определено това си мислех отгоре на всичкото се спуквах от смях на реакцията на Мушу "Кефи ме това драконче..." казах през смях ама госпожата явно не одобри това и.... "Хей!!!" извика тя и насочи пръст към мен "ти стига се смя и ти не беше по различна от Нами сега да видим кон боб яде ли!!!" викна тя по мен и продължи упорито да сочи с пръта си а аз казах "Госпожо майка ви не ви ли е учила че е неучтиво да се сочи с пръст..." направих забележката толкова безпристрасно а очите ми се притвориха подозрително "А и не е нужно да използвате стари изрази от СТАРОТО време през което сте били в човешката академия" наблегнах доста на думата старо защото дъртата вещица си беше на години и много ме дразнеше беше сприхава и въобще не ми харесваше а и имаше зъб на мен и на Нами...
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:21 pm
"Сещам се за още няколко героя които мога да призова" казах мазно на госпожата и гушнах Мушу "Здравейте господарю" засмях се аз `винаги съм си мечтала за нещо подобно` "Какво ще желае ваше величество?" явно не беше писано да се подмазвам на Мушу, защото в следващия момент Стич се метна на гърбът ми "Хула хула?"
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:46 pm
И така докато госпожата се възмущаваше от лошия ми език и че трябва да се отреже аз отидох до дъската сложих ръцете си в хоризонтално положение малко по разделечени и започнах да редя думите "Ала бала ница анимация..." звучеше малко като детско заклинание затворих очи и нарисувах образите на двамата си герои и след това рязко отворих пред мен избухнаха всякаш фойерверки и сред тях се появиха Тимон и Пумба от Цар лъв и се появиха доста грандиозно признавам
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Май 09, 2009 2:47 pm
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 10:17 am
"Хахахахаха" разсмях се аз а когато Тимон и Пумба запяха се включих заедно с тях във веселбата "Yummy yummy yummy i've got a bugs in my tummy!!" пееф аз с тях "Тишина! Тишина!!!" разписка се даскалката но никой не й обърна внимание - със съучениците ми бяхме избеснели и сега нищо и никой не можеше да ни спре!!!! "ЩЕ ИЗВИКАМ ДИРЕКТОРА!!! СЕДНЕТЕ ПО МЕСТАТА СИ И ЗАПАЗЕТЕ ТИШИНА!!!!" продължаваше да кряска оная "Госпожо с цялото ми уважение, но защо не вземете да си затворите човката!" отяде й се едно от джуджетата - раса, която никога не е приемала заповеди туку така На лицето на даскалката се изписа такова възмущение, че всички прихнахме да се смееме още повече а някои от нас ( включително и аз) почнахме да си правиме ракетки от листата на тетрадките ни На една от тези ракетки написах с голями букви `ОБИЧАМ ТЕ!` и я хвърлих а тя взе че падна в краката на Дийн.... `....опа...` помислих си аз `Е, нищо` и избухнах в смях когато започнаха да пеят
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 10:37 am
Дийн взе ракетката и я разтвори. Видях как погледът му мина през съдържанието на листа и после той погледна към мен "ИДВАЙТЕ НА КУПОНА!!!" викнах от високото и махнах с ръка Дийн ме изгледа тип и продължи с тренировките.... "Хммм.... как да привлека вниманието им?...." зачудих се аз и в главата ми се замота перфектният план. Съблякох мантията си и я метнах през прозореца право върху главата на Дийн и му запях
като танцувах в такт с музиката. Мда, това определено привлече мниманието му.... избухнах в смях, когато забелязах погледите на останалите момчета :komg: Дийн изгледа момчетата на кръв и ги фрасна. после се завъртя на пети и тръгна към входа на академията. Ясно чух как едно от момчетата го попита къде отива а той му отвърна "Не е твоя работа..." но явно после размисли малко и добави "Отивам да й върна робата" Другите момчетата се разбунтуваха и едно даже имаше наглостта да каже "Да бе! идваме с теб! Няма само ти да гледаш стриптиз!" Не знам какво точно стана, но в следващия миг момчето се просна в безсъзнание на земята а другите гледаха Дийн така всякаш беше и аз нз какво "Направете още един такъв коментар и няма да доживеете дори за да кажете `извинявай`, ясно!?" изсъска им Дийн а очите му всякаш почервеняха Малиии... напомнете ми да не го ядосвам.... Но зарежете това! Тук се завърташе егати купона!! Бяха се появили и общо взето наистина се завихряше щур купон!!!!
Twin_style
Брой мнения : 2784 Join date : 10.04.2009 Age : 36
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:06 am
"Не мога да повярвам че се успахме!!" паникьосваше се Мики докато тичахме за часът си "Ми какво да направя като нямаме аларма!!!" изпротестирах аз "Как се очаква да станеме рано без аларма?" Влетяхме в стаята със засилка едва ли не крещейки "Извинете за закъ..." със сестра ми забихме посредата на изребението и нисе наложи бързо да клекнеме преди Стич да се забие право в нас "Какво по дяворите!" изругах аз и огледах стаята "Що за бъркотия...." промълви Мики и се изправи "Алек сигурна ли си че това е точната класна стая?" "Да...." промълвих и се опитах да затворя устата си "Нали това е часът по Заклинания и вълшебства?" попитах близкостоящата елфка и тя потвърди "Ако всичките часове са такива то сме попаднали в страната на щурите и безкрайни купони!" зарадвах се аз "Алекс не мисля че..." опита се да протестира сестра ми, но когато видя Чип и Дейл откачи и отиде да ги гушка а аз останах да купонясвам с останалите. Не знам как успях но в цялата тази бъркотия забелязах Нами и страшно се зарадвах да я видя "Нами!" викнах аз след нея но следващите й действие ме накараха да се закова на място и да я зяпна очудено "Нами?" Тя беше захвърлила мантията си през прозореца и почна да ми пее стриптиз песни.... `Дрогирани ли са?` бяха мислите ми....
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:09 am
Завъртях се и видях една от близначките "Алекс?4 попитах и се метнах върху нея за да я гушна "Толкова се радвам да те видя!! Кога дойде тук? Как си? Сама ли си? Близнаците са тук, ама сестра ти къде е?" започнах да я заливам с въпроси
Twin_style
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:14 am
"Лол по леко" зарадвах се и гушнах Нами "И Мики е тука, но отиде да се кефи с Чип и Дейл...." направих кратка пауза и се заоглеждах "Какво става тук? Каква е тази лудница?"
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:17 am
Ухилих се и отговорих "А, това ли? Ми... даскалката ни издразни предишния час и ние решихме да си направиме едно купонче...."
Twin_style
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:20 am
"Малиии.... ама тя даскалката къде е?" попитах и се огледах "Нещо не я виждам... Виждам само как Дийн идва насам с момчетата и честно казано не ми изглежда много радостен..."
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Май 12, 2009 11:32 am
"Даскалката отиде да се оплаква на Директора, а колкото до Дийн... мисля че ми е малко сърдит задето му прекъснах по такъв безочлив начин тренировката..." Когато момчетата приближиха аз се усмихнах съвсем невинно на Дийн и казах "Здрасти" Дийн ме изгледа злобно връчи ми мантията и се обърна да си върви но не му се отдаде да стигне далече преди госпожата и директора да влязат в класната "Ето ги!!1 ЕТО ГИ!!!" крещеше даскала "Това са нахалниците!! Всичките те!!" В момента в който директора бе влязал, купонът бе стихнал.... "Какво става тук?" попита директор Зиик а всички мълчахме Преглътнах и пристъпих към директора "Господине, нищо нередно не сме правели!" казах и погледнах умолително към съучениците ми за да ме подкрепят "Просто упражнявахме новата матия на която ни научи госпожата"
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Нед Май 17, 2009 3:11 pm
Докато се забавлявах със Тимон и Пумба изведнъж директора влезе и всичко замря а Тимон се изцепи "Ей пич! кой е тоя пич?" попита ме той като ме сръга с лакът "Да кой е това?" повтори Пумба "Това е директора Зиик! Шшшшт... тихо не искам проблеми" след като директора въдвори ред и всички си седнахме по местата а Зик започна да премахва един по един призованите от нас същества стигна до мен и Тимон и пумба и преди да беше казал нещо тимон каза... "Стой! Абе хакуна матата що не ни оставиш тука!"
"А защо да ви оставям?" попита скептично "Ами за по весело!" отговори Пумба "Не бе не бе!!! Сетих сеее! за по весело..." каза Тимон като взе думите на Пумба "А не!" каза Зиик и тъкмо посегна да изчезнат и с едно шумно "Пук!" пред тимон и пумба се появиха три хиени едната каза
"Хуахахахха... бахти кви са тия?!" смееше се доста заразно аз се усмихнах той профължи "а тва прасе какво е?" изцепи се изведнъж като гледаше към Пумба
"Как ме нарече?" попита Зиик
"Той... прасе ли го нарече?" продължи Тимон "а-а-а как го нарече?" "Прасе ли ме нарече...." докато горките хиени гледаха уплашено Пумба доби свирепа физиономия и изкрещя "За вас съм МИСТЪР Прасеееее..." и се затича по посока на тях аа за голямо съжаление учителката беше зад тях и беше пометена в диво жукеиство на прасе из стаята като викаше или по скоро пищеше
"Киаааааа!!! искам да сляза помощ!!" започнахме да се залливаме от смях когато изведнъж Тимон каза "Пуф!" със много дим а секунда след него и Пумба а учителката се стовари тежко на земята...
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:00 am
Директора ми кимна да се приближа и аз, макар и без особено желание, застанах пред него готова да слушам конското без да се оплаквам "Следващия път като правите купон ме викнете" подшушна ми директора а аз от учуда го зяпнах "Сега прекъснах забавлението ви просто защото звънеца ще бие всеки момент, но много ще се убидя ако не ме поканите следващия път" Д-р Зиик ми смигна и излезе а точно когато затваряше вратата звънеца би. Огледах се наоколо още същисана от думите на директора и погледнах към Ши-чан "Бах..." бяха единствените ми думи
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:09 am
"Хах директора определено е пич..." сръгах Нами в ребрата и подшуушнах "Та часовете за мен приключиха хич не ми се учи искаш ли да се отдадеме на спорта въпреки учителя " вдигнах разпусната си чанта на гръб за едната дръжка и нахлупих една шапка с козирка а косата си извадих на опашка през регулатора на шапката
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:14 am
"Е тва не го бях очаквала...." измрънках и се ухилих "Тааа ко ще правиме, и аз нямам часове?"
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:24 am
"Нали и аз това питах? Защо го задаваш на ново? " попитах като тръгнах да излизам от стаята защото видях че следващия клас се заизсипва вътре "Хайде можем да излезем да погледаме трениращите или нещо такова..."
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:27 am
Ухилих се "Съгласна съм на онова с зяпането на готините трениращи момченца, които само чакат някой да ги зяпне за да почнат да се фукат.... дали им трябват мажоретки, които да ги насърчават?"
mistik_mage
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:31 am
"Нз но предпочитам да играя отколкото да съм мажоретка ... но нямам против да гледам " усмихнах се и погледнах Дийн който явно е бил в стаята се запътваше с бързи крачки за навън
Angel_dice Admin
Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Май 18, 2009 10:37 am
Сръчках Ши-чан и й зашушнах "Не го пипай мой е! Пък и честно казано аз за мажоретка не ставам, крещя много по-хубаво когато съм на трибуните" засмях се и взех нещата си "Пък и Дийн не трябваше да има при нас час, той имаше тренировки и понеже директора влезе той не можа даизлезе от часът ни..."