Tensai-teki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tensai-teki

our Bulgarian forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Драконовата Академия

Go down 
+3
cheiva
mistik_mage
Angel_dice
7 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
АвторСъобщение
Angel_dice
Admin
Angel_dice

Брой мнения : 5127
Местожителство : В свят в който аз съм Бога

Драконовата Академия - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:23 pm

Скръстих ръце пред себе си и се нацупих "Той/ тя почна" казахме едновременно с Дийн....
Намръщих се и му се изплезих. "няма да се караме но няма и да се гушкаме като вас" засмях се накрая а Дийн се присъедини към смеха ми
Върнете се в началото Go down
https://tensai-teki.bulgarianforum.net
mistik_mage

mistik_mage

Брой мнения : 796

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:28 pm

Преди Нами да подхвърли хапливата забележка. Аз не можех да се откъсна сериозно говоря 'Подяволите какво става не мога да се помръдна, не мога да се контролирам....' след като чух хапливостта на двамата сякаш се осъзнах и изведнъж подскочих на страни от Шики като се чудех 'Какво по дяволите стана, защо не можах да помръдна...'
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:31 pm

Видях как Ши-чан отскочи от Шики като ухапана от змия "Ши-чан спокойно нищо не се е случило" опитах се да я успокоя
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:34 pm

"Щом казваш..." казах аз леко объркана "Какво ще правиме сега ?" попитах объната към всички като избягвах да гледам Шики в очите и се държах на една ръка разтояние от него.
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:40 pm

"Нямам си и представа" казах като леко присвих рамене "Но почвам да се притеснявам за Сорано...."
"Коя е Сорано?" попита Дийн
"Не ти трябва да знаеш" отвърнах му аз докато обхождах хоризонта с поглед "Чудя се къде ли е зачезнала..."
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:48 pm

"Боже което ме подсети трябва да отида да нахраня Серенити?" и забързах към входа на общежитието
tincheto
Admin
tincheto

Брой мнения : 226

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 07, 2009 8:16 am

Седях и гледах четеримата в снега не вярвах на очите си.Биеха се и се скубеха всякаш бяха в първи клас защо просто не си признаеха че се харесват един друг и това е.Но това си беше тяхна работа и затова аз просто си тръгнах към общежитията оставяйки ги в снега
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСря Мар 11, 2009 12:58 pm

Качих се на бегом като прескачах по една-две стълби навенъж вмъкнах се в стаята бързо затворих и се облегнах на вратата. Не можах да повяврвам че успях да си намеря извинение да се измъкна от Шики. Притеснявах се "защо не можах да се отделя от него?" зададох си въпроса полугласно "трябва да внимавам повече...." след като казах това отидох да потърся Серенити тъкмо завивах да погледна под едното легло нещо ме връхлетя и започна да ме лигави.... "Хей.... махни се... боже цялата ме олигави..." избутах животното и го погледнах помислих че е Сора но не беше тя... беше Серенити беше пораснала за един ден и почти бе достигнала големината на Сора "Боже не мога да повярвам..." хвърлих се към нея и я запрегръщах
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСря Мар 11, 2009 1:06 pm

Дийн си тръгна понеже имал няква работа а аз почнах да викам Сора, но нея никаква я нямаше...
"Къде си бе, гад!" изкрещях в гората
След половинчасово лунате чух скимтене и скоро намерих Сорано запретена в някаква мрежа "Сора!!!" изпищях и изтичах да я освободя "Горкичката! Добре ли ти!!?"
Тя само се нахвърли върху мен и почна да ме лиже а аз радостно я гушнах "Хайде да се прибираме миличка!" засмях се и се метнах на гърбът й "Днешното преживяване ще ти е за урок да не се отделяш от мен"
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСря Мар 11, 2009 1:23 pm

Видях Нами да излиза със Сора от гората и се затичах натам да видя какво е станало''здравей''казах и ''какво правиш тук''
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСря Мар 11, 2009 1:28 pm

"Здрасти Аюми!" ухилих се аз "Бяхме излязли малко на разходка. Искаш ли да се качим горе? Ще те запозная със съквартиранките ми!"
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСря Мар 11, 2009 1:33 pm

''Дадено''казах аз и двете се запътихме нагоре по стълбите
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeЧет Мар 12, 2009 12:12 pm

Като влязохме в поделението се качихме набързо в асансьора. На нашия етаж се чуваше приглушена музика и тя определено не идваше от нашата стая "Съседите имат добър вкус" засмях се аз и почуках на вратата ни след което влязох "Ехоо, има ли някой? Водя гости! Запознайте се с Аюми!" усмихнах се аз, когато влязохме в стаята и Сора се разположи до леглото ми "Лелеее, Ши-чан Серенити доста е пораснала. Още малко и ще настигне Сора!"
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 13, 2009 4:21 pm

"Да определено!" казах аз през смях сподавих една прозявка и продължих да лежа на меката козина на Серенити и казах "Здрасти" на новото момиче "Казвам се Широтсуки накратко Ши или Тсуки което предпочетеш" усмихнах се и отново успях да сподавя прозявката надигаща се в мен "амммм заповядай седни " казах и посочих моя хамак тъй ккаъо аз бях на земята... "Нами аз мисля да отида да кажа на съседте да понамалят съвсем малко музиката...." завъртях очи като видях физиономията на Нами в стил 'не ги убивай те слушат готина музика' "спокойно не смятам да убивам никого..." казах саркастично и излязох от стаята. Почуках леко на вратата веднж...втори път... и минута след това вратата се отвори. Тъкмо понечих да проговоря и видях че Шики е на вратата и веднага се обади сарказма и иронията ми "Теб никога ли не те мързи да отваряш вратата... и ога смяташе да отвориш тропам цяла вечност" а той ми отговори също толкова пофобаващо с кадифен глас на ангел но въпреки това студен "О извинявай не съм те чул обикновенно стм свикнал да разбиваш вратата вместо да чукаш...." усмихна се лукаво като разбра че ме е засегнал явно го е видял в очите ми защото при тези негови думи вместо да се згурцха аз още повече изпънах гръб и уфържах на изпитателния му поглед, а той най накрая каза "Какво желаеш?" въпроса беше зададен твърде двусмислено и в един момент ми идеше да изкрещя 'теб глупако теб' но на глас казах меко и без предишния сарказъм "ако може да намалите малко музиката...." казах колебловп после добавих "....моля..". Шики отгоеори с едно кратко "Добре..." подсмихна се незнайно на какво и разроши косата ми като на малко дете, а аз чисто и просто го зяпах като първата глупачка. Насилих се да отвърна поглет от хипнотизиращите му очи казах едно кратко и бързо благодаря "Благодаря " и се вмъкнах бързо обратно в стаята си. Нами ме попита нещо аз измънках някакъв отговор под носа си и се тръшнах на хамака си. Аюми се беше преместила на земята. По късно разбрах че от смях е щяла замалко да падне от него. И е заявила че на земята е много по безопасно когато е край нас.
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeВто Мар 24, 2009 5:15 am

"Хора... не че нещо но ми е страшно тъпо!" проплаках аз лягайки до Сора. "Днес беше забавно, ама сега нещо...."
Не намерих за нужно да довършвам изречението си... Аюми и Широтсуки си говореха нещо, без да ми обръщат много много внимание и аз се възползвах от това за да се сгуша до вълчицата ми и да заспя сладък сън с много щури сънища... обичам си щурите сънища, толкова са по-интересни от скучното ми всекидневие....
Явно доста съм поспала, защото когато се събудих беше вече сутрин... Сора изскимтя тихо и бутна муцуната си в лицето ми. "Сора!" тихичко се засмях аз за да не събудя другите. Още беше раничко...
Взех си набързо един душ, облякох си черните дънки и синята блуза, навлякох си маратонките и заедно със Сора излязохме навън. Кухнята още беше затворена и затова реших да се разходиме навън и да се насладиме на изгрева.
Седнах на една пейка а Сора се запиля на някъде. Видях Дийн да излиза от сградата и му махнах, но той напълно ме игнорира макар и да ме видя. Изплезих му се и го зарязах да прави каквото си ще, въпреки че от време на време му хвърлях по някой бърз поглед.
"Идиот." ухилих се и отново обърнах поглед към слънцето.
Чух гарван да грачи наблизо и извърнах глава за да го видя... обичах гарваните макар и някои да ги смятаха за зловещи същества предвестници на смъртта. Гарванът се появи от клоните на едно дърво и кацна на рамото на Дийн...
"Това домашният ти любимец ли е?" подвикнах към Дийн, но той отново ме игнорира а гарванът изграчи така сякаш ми се смееше....
Признавам го, птицата беше красива.
"Не е хубаво, когато ме игнорират..." раздразних се аз малко. "Ще ме игнорира той! Ще види, кой ще игнорира!!!"
Станах, врътнах се и влязох в Закусвалнята, но се усетих че някой ми липсва... отново излязох навър и изсвирих силно. Сорано се появи от гората и подмина Дийн като крайпътен знак, докато той я гледаше очудено. Когато очите ни се срещнаха и аз му се изплезих преди отново да вляза вътре за да закуся.
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeВто Мар 24, 2009 11:05 am

След хубавата закуска, се изнесох от Закусвалнята и се нанесох директно в Библиотеката крешейки наум ИСКАМ ФАНТАСТИКА!!!! и едва ли не се затичах към отдела с фентъзи.... но мамка му явно днес не ми е ден, защото не можах нищо даси харесам.
КАК МОЖЕ В ТОЛКОВА ГОЛЯМА БИБЛИОТЕКА ДА НЯМА ПОНЕ ЕДНА СВЯСТНА КНИГА, КОЯТО ДА Е ПЪЛНА С ЕЛФИ, ДЖУДЖЕТА, ДРАКОНИ И Т.Н.!!! продължих да крещя наум, тотално раздразнена. ТОВА Е ТОТАЛНА ГАВРА!!!!
Тръгнах си и явно съм вървяла по коридорите като разярен носорог, понеже повечето хора се отдъпваха... даже и Сорано стоеше малко по настрани....
Ужасна съм....
След като усети, че вече съм се поуспокоила малко, Сора изравни темпото си с мен и така продължихме безцелната си обиколка на Поделението.
Пълна скука.... по едно време мярнах Шики и Каши, но те ме подминаха като крайпътен знак а Дийн изобщо не се мяркаше никъде....
Понеже не познавах никой друг, а момичетата най-вероятно още спяха, се качих горе и отидох до стаята на момчетата като почуках на вратата... но никой не ми отвори.
"Ехо! Има ли някой?" подвикнах аз, но все още се стараех да не крещя като луда... не ми се искаше да си подписвам смъртната присъда като събудя Широтсуки или Май... "Явно няма никой..."
Днес определено не ми беше ден... беше пълна СКУКА!!!
КАК СЕ ОЧАКВА ЧОВЕК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА, КОГАТО НЯМА НИЩО ЗА ВЪРШЕНЕ!!! крещях в главата си но и от това нямаше никакъв успех.
Не ми се плуваше, не ми се излизаше навън понеже валеше, нямах интересна книга за четене....
По едво време се заех да търся хубав филм, който да гледам на лаптопа си, но.... е, няма смисъл да се повтарям като кажа че и там нямах успех.....
По едно време вече толкова ми беше доскучало, че чак си мечтаех да бяхме почнали училище вече за да можа да имам някви домашни за писане... това поне ме снабдяваше с нещо за вършене.
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeПет Мар 27, 2009 2:25 pm

"Тъпо ми е ..." измрънках на Сора
С нея стояхме на площадката навън и зяпахме в пространството... страшно интересно занимание....
Сора изскимтя и ме побутна с глава сочейки към Дийн стоящ настрани от нас.
"Ако искаш да отида и да говоря с нето, то забрави!" намръщих се аз "Днес цял ден ме отбягва. Няма да му направя кефа да ходя постоянно след него и да го моля за малко внимание!"
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 9:44 am

възможно ли бе да се е побъркала е какво пък това че говореше със сора не значи че е луда я да поговоря с нея ''какво ти е изглеждаш сякаш не си тук''казах и аз
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 9:54 am

"Аюми!" викнах радостно и се метнах на врата на приятелката си "Нямаш си и на представа колко ми е тъпо!!!"

(( Видя ли РЕГИСТРАЦИЯ? ако имаш проблеми с регистрацията кажи аз ще помагам с изработването confident ))
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:01 am

докато осъзная аз и приятелката ми бяхме на земята защото загубих равновесие''какво ти е бе човек никога не си ми се радвала толкова какво има и защо си сама а и накаде гледаше всъщност''

(с регистрацията ще се занимавам после са не съм подготвена sweetdrop )
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:06 am

"Виждаш ли онова момче ей там?" кимнах й аз към Дийн "Казва се Дийн и цял ден ме игнорира а иначе не пропуска да се заяжда с мен!"
Станах от Аюми и подадох ръка за да й помогна да се изправи "Изнервям се когато някой ме игнорира толкова видно..."

(( като мина прокрай вас следващия път може и да ти я направя регистрацията =B а може и да викнеш Теди Иска ))
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:08 am

''така ли''къв е тоя нахалник да се държи така маи трябва да си поговоря с него ''ела с мен''казах и бях твърдо решена да видя защо се държи така

(ок)
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:11 am

"Ъъъъ... къде отиваме?" стреснато попитах Аюми когато я видях колко устремено се беше запътила към Дийн "Не ща да ходя при него.. той е гад! Какво ще кажеш да си намериме друго занимание?"
tincheto
Admin
tincheto

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:13 am

''ам да при него отиваме ако той си мисли че може да те подмине като краипътен знак греши''и продължих да я дърпам натам
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 10:16 am

"Не, не, не, не!Това е лоша идея! не, това е МНОГО лоша идея!" започнах да протестирам аз "Не мисля че е редно да се закачаме с него! Може просто днес да не е на кеф. Случва се!"
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 13 Icon_minitime

Драконовата Академия
Върнете се в началото 
Страница 13 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Драконова академия

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Tensai-teki :: Форуми :: Форум и Ролеви игри :: Драконовата Академия-
Идете на: