Tensai-teki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tensai-teki

our Bulgarian forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Драконовата Академия

Go down 
+3
cheiva
mistik_mage
Angel_dice
7 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
АвторСъобщение
mistik_mage

mistik_mage

Брой мнения : 796

Драконовата Академия - Page 12 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:13 pm

"хахах да става..." казах аз и се загледах в огледалния таван
Върнете се в началото Go down
Angel_dice
Admin
Angel_dice

Брой мнения : 5127
Местожителство : В свят в който аз съм Бога

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:18 pm

Излязохме навън и аз бързо се затичах напред приготвяйки се за бой с топки тип тежка категория...
https://tensai-teki.bulgarianforum.net
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:20 pm

Видях че Нами се затича напред и аз се наведох взех малко от кашавия сняг и бързо оформих топка като я сложих в джоба си и направих друга
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:22 pm

Бързо се скрих зад една масивна пряспа и започнах на бързи обороти да правя топки и да замервам Ши-чан с тях
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:28 pm

"Хей! хахах" със смях и грациозност започнах да отбягвам по опасните топки тоест тези които целяха едва ли не да ме убият. Хвърлих моята към Нами и тя мина на 2 сантима от носа и. Засмях се като все още внимавах...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:33 pm

Засмях се без обаче да спирам да я замервам....
Изведнъж обаче зад нея се появи Дийн и когато тя се наведе за да избегне поредния порой от топки те се стовариха върху него като порой....
"Опа..." скрих ръце зад гърбът си и се ухилих невинно "Здрасти Дийн"
"Ще те убия" промълви той докато бършеше снега от лицето си
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:37 pm

(rofl) :cheers: Koгато видях лицето на Дийн не можах да се спра и прихнах, но за всеки случай отстъпих с няколко крачки...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:42 pm

"Дийн хе-хе.. Дийн.. хе-хе... Нали знаеш че не беше нарочно...." започнах да се смалявам докато той приближаваше гледайки ме така сякаш искаше да ме унищожи
Къде беше Сора!!? Защо точно сега й трябваше да зачезне нанякъде
"Ши-чан... малко помощ..." започнах да се моля докато отстъпвах назад
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeЧет Мар 05, 2009 12:58 pm

"А съжалявам всеки а се спасява по единично... или може би..." изтъчах бързо покрай Дийн и се скрих до Нами Извадих топката която сега се беше полуразтопила и водата беше замръзнала "Ледена топка" казах и се захилих злорадо. Хвърлих я към Дийн но той бързо я избегна и вместо него топката удари Шики по рамото. Бях я хвърлила толкова силно че за момент Шики загуби равновесие и замалко да падне "опааааааа май е ред и аз да се покрия " казах докато отсъпвах бавно към дърветата и гледах унищожителният и ироничен поглед тип 'мислиш си че можеш да избягаш ХА' боже как го мразя...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 5:48 am

Усмихвах се на Дийн докато той приближаваше към мен. Нямах накъде повече да отстъпвам понеже гърбът ми се бе допрял до едно дърво а знаех че няма смисъл да бягам Дийн 100% беше по-бърз от мен....
Пък и планът на Широ не свърши много добра работа... тя само си навлече повече проблеми....
"Дийн, заклевам се не беше нарочно!" казах размахвайки въце пред себе си в опит да се предпазя от него
"Така ли?" изсмя ми се той "Не било нарочно..... за първите 3 топки да, бих го разбрал но защо тогава не спря като видя че ме уцели мен а не приятелката ти?"
"Хе-хе-хе.." сконфузено се засмях "Реших че, след като вече съм те уцелила, какво лошо има от това да метна още няколко...."
Лош отговор.....
"Ах ти малка...!" изръмжа Дийн и скочи към мен
"КИААААААА!!!!!" изпищях когато той ме грабна и ме метна в най-близката пряспа, но аз се бях вкопчила в него като удавник за сламка, така че общо взето аз се приземих на меко....
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:18 pm

... вече не се интересувах от проблема на Нами защото измислях начих да избягам. Докато гледах право в очите на Шики бързо трепнах и хукнах наляво към противоположната страна защото от другата страна беше Нами и имаше вероятност да хванат и мен, ноооооооо за съжалениееее Шики направи точно 3 големи крачки и ме хвана за лакътя.... "Ауууууч.... пусни ме!!! " увивах се но не успявах да се откъсна от желязната му хватка...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:22 pm

Тъпата идиотска усмивка сама се появи на лицето ми! Заклевам се, тя сама ми се изплъзна!
Надигнах се от Дийн съвсем `без да искам` сръгвайки го в ребрата с лакътя си....
"Кучка!" избоботи той с глава в снега а аз отново `без да искам` се подхлъзнах и тупнах отново върху него
"Ох, извинявай!" успях да кажа докато се опитвах да сдържа смеса си след като видях ядосаната му и вся пак тъпа физиономия.
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:32 pm

"Шикииииии пусни ме ти..... мамка ти..... мразя те.... остави ме бе човек..." продължавах да се извивам
"Какво ми каза?" попита ме подозрително
"Аммм че те мразя?" питах малко уплашена
"Не преди това!!!" каза като сви вежди
"Аммм мам...." не посмях да повторя фразата "Май загазих а?" казах с физиономия на виновен но значещо 'милост!!!'
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:37 pm

"Ши-чан, имаш ли някакви идей за бягство?" попитах аз отдръпвайки се от Дийн "или ще се бием със зъби и нокти ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРЪВ!!!?" изкрещях аз последното
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:40 pm

"Аммм...." тръгнах да казвам нещо но не успях защото Шики дръппна ръката ми и ме преметна през рамо. Тупна ме по задника а аз започнах да ритам и да протестирам още по ужесточено
"Киааааааааааааааааааааа..... помощ Нами помощ..." извиках аз но преди да съм реагирала Шики се обърна и ме понесе към общежитието а аз протестирах жлъно и удрях по гърба му. А той гадта му с гад не трепна и не каза нищо
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:46 pm

Гледах след Ши-чан безпомощно без дори да забелязвам лукавата усмивка на Дийн, но по едно време се сетих че той съществуваше и се обърнах към него с чист ужас изписан на лицето ми "Да не си посмял....!" изпищях аз когато той се запъти към мен с уверени крачки "Не, не не не не не не!!!" Пищях аз "НЕ!! Мразя високото!!!!"
Дийн седеше пред мен и ме гледаше малко стъписано, изглежда не бе очаквал подобна реакция... "Идваш ли доброволно?" попита ме той
"Да, да дада! Обаче само при условие че краката ми не се отлепват дори и за миг от земята!" казах аз готова да се подчиня на каквото той пожелае стига да съм здраво стъпила на земята.
"Идвай тогава!" засмя се той и ме помъкна след Ши-чан и Шики
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 12:56 pm

"Шики пусни ме беееее... глупак.... простак.... ах тииииииии...." ударих го толкова силно че той се потхлъзна и паднахме замалко щях да бъда затисната под тежеста му но последният момент се отдръпнах. Но за по голямо съжаление се озовах с лице в студения сняг а устните на Шики на милиметър от шията ми. Усещах топлия му дъх.... изведнъж сякаш изгубих способност да дишам, да се движа.... но цялата ситуация продължи едва 30 секунди шики бързо ме избута на снега. цялата се измокрих но вече бях способна да мисля нормално...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 1:00 pm

Видях как Широтсуки пламна кърваво червена... а Дийн се хилеше до мен "На Шики не му върви днес"
"Мен ако питаш изглеждат сладки" усмихнах се аз
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 1:06 pm

Изправих се и от срама не остана нищо започнах да крещя "Шики мътните го взели какво те прихваща ти си най-големия идиот който познавам...." погледнах към Нами и Дийн. Той се хилеше нагло а изражението на Нами не ми беше много познато 'по дяволите' казах на себе си наведохх се уж да си оправя връзките и взех една кашава и кална топка сняг и я запратих в самодоволната и нагла усмивка на Дийн след това избухнах в див смях станах и погледнах Шики
"Добре ли си ?" казах
"Ам нз мисля че си ударих жестоко гърба" каза той жално
"аз казах ами хубаво радвам се!!!" казах и се захилих без да му помагам той се изправи и тръгна успоредно с мен...
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 1:12 pm

Топката кал щеше да уцели Дийн право в лището ако той не ме бе изпролзвал за жив щит...
"Мамка ти Дийн!!" избълвах аз и започнах да плюя кал
Тъпанара му с тъпанарите седеше и се хилеше до мен затова го ритнах в пищяла а той само подкочи и побягна напред смеейки се
"Върни се тук идиот такъв!!" изкрещях и се затичах след него
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:00 pm

Нами изхвърча пред мен като гонеше Дийн засмях се на Шики също му стана смешно. Смехът му прозвуча като дълбок звук на звъняща камбана. Усетих пърхане на пеперуди в стомаха. Но не показах с нищо просто вървях с ръце в джобовете.
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:06 pm

"Ела тук идиот нещастен!!!" изкрещях на Дийн и грабнах една доста голяма пръчка като го халосах по главата.
Сега нещата се обърхана и на мен ми се наложи да бягам за живота си понеже той глабна една още по-голяма пръчка и ме погна с нея... препънах се и скоро и двамата се търкаляхме в снега всеки опитващ се да причини болка на другия - душахме се, скубахме се, деряхме се, харехме се и какво ли още не.... а когато най-накрая и двамата изнемогнахме се разсмяхме като първите хлапета.
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:10 pm

С Шики спряхме на място докато гледахме как Нами и Дийн се боричкат на земята и двамата се заливахме от смях.От това че не ми достигаше въздух от смях малко залитнах и инстинктивно се хванах за лаакътя му... и родължих да се заливам от смях когато се усетих Шики ме беше прегърнал през кръста и леко ме побутваше... просто онемях
Angel_dice
Admin
Angel_dice

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:14 pm

"Идиот такъв" опитах се да се скарам на Дийн "По едно време щеше да ми извадиш окото!"
"А аз щях да се задуша!" отвърна ми той "Беше си завряла едва ли не цялата ръка в устата ми!"
"Това беше за да те накарам да спреш да хареш!" отвърнах му аз "Реших че ако успея да ти запуша естата с нещо ще спреш да ме ръфаш!"
"Щях да спра да те хара ако беше спряла да ме душиш!" контрастира ме той
"О, я млъквай!" заядох му се аз "Ти беше тоя дет започна първи!"
mistik_mage

mistik_mage

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitimeПет Мар 06, 2009 2:17 pm

"Хайде вие двамата стига сте се карали!!!" каза им Шики "вижте ние спряхме..." аз само гледах ококорена и неспособна да кажа нещо
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Драконовата Академия   Драконовата Академия - Page 12 Icon_minitime

Драконовата Академия
Върнете се в началото 
Страница 12 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Драконова академия

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Tensai-teki :: Форуми :: Форум и Ролеви игри :: Драконовата Академия-
Идете на: