| Драконовата Академия | |
|
+3cheiva mistik_mage Angel_dice 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:05 pm | |
| "Като гледам и ти си си взела нова гадинка за гушкане" засмях се аз "Но никоя не може да се сравни с мойта" потупах аз Сора по рамото, което се намираше горе долу на мойта височина. "Ще ни извиниш ли за момент, трябва да се изкъпеме" Продължих да се смея и погалих тигърчето на Ши-чан "Сладурче е " | |
|
| |
mistik_mage
Брой мнения : 796 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:10 pm | |
| "да но не съм го купувала...намерих го в лабиринта...." казах аз | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:15 pm | |
| "Какъв лабиринт?" попитах аз от банята докато по някакъв вълшебен начин се опитвах да навря Сора във ваната | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:22 pm | |
| "отидох до една от загадките на училището странен лабиринт намиращ се в гората, там намерих Широ. в картата пишеше че там се крие древно и рядко същество и че лабиринта е неразгадаем но изглежда никое от двете не е било истина. Истина е само това че Широ не се е показвал пред никого другиго докато е бил там в лабиринта" казах аз и с въздишка се отпуснах на хамака а Широ лежеше до мен | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:29 pm | |
| "Звучи интересно" казах аз докато търках гърбът на Сорано "Сора, пък е имала проблеми с предишният си собственик.... Продавача ми каза че тя се била озлобила към хората и е вярно че първоначално ми се зъбеше но това беше повече от страх отколкото от омраза." Приключих с шампоана и я полях убилно с вода. Тъкмо се канех да я подсуша с хавлиените кърпи, когато тя се изтръска и ме изкъпа и мен заедно с цялата баня "Пфу!" | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:42 pm | |
| "хахаахаахаххахаха" едва не паднах оот хамака като видях лукавата (нз как вълчица прави лукава физиономия, но.....) физономия на Сорано и след това ужасената и изненадана физиономия на Нами когато сорано изтръска водата от козината си "ххахахах.....не знаеше ли че вълците така се сушат.....ххахахахаха" прихнах аз | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:45 pm | |
| "На теб нещо ти е много смешно, а?" попитах злобарски Ши-чан докато надничах от банята "Ти не знаеш на мен к`во ми е. Но скоро ще узнаеш!" злобарски се засмях аз и лиснах легета с вода върху нея "Мухахахаха, сладко отмъщение!!" | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:50 pm | |
| "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" изпищях аз от студената вода с която ме заля Нами "ах ти гадина малка трябваше теб да са затворили в магазина за гадини" казах аз уж злобарскко уж шеговито ш скочих от хамака който беше целия във вода. Широ седеше на земята и жално ръмжеше към мен после се обърна към Нами и и изхъска Затова че го е измокрила | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:53 pm | |
| "Ще те разочаровам ли ако ти кажа че тъкмо съм излязла от лудницата" засмях се аз | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 1:57 pm | |
| "хич!! даже ще ти кажа че сме били колежки по лудница" казах аз и се изкикотих | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:00 pm | |
| "Хе-хе-хе, ооооо колега" казах аз натъртено "Не че нещо колега ама вече сериозно трябва да се изкъпемел Така и така смемокри до кости" засмях есе аз и влязох в банята да взема бърз душ | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:17 pm | |
| "Да определено е така."казах аз на Нами "Взех една купичка и погледнах запасите си от храна сложих малко месо в купичката и я дадох на Широ. "сега бъди послушен" казах му мило и влезнах в банята си пуснах джакузито "Днес ще се поглезя " казах на Нами през стената беше направена така че всичко се чуваше | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:21 pm | |
| "Глези се колкото си искаш аз обаче имам още работа. Трябва да намеря нещо за хапване за мен и Сора..." излязох от банята и бързо подсуших косата си "Чудя се какво ли правят съседите?" засмях се аз "Напоследък доста са се умълчали" | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:23 pm | |
| "Гррррррррр.... а смеят ли да вдигат шум" показах се аз от банята със ръка стисната в юмрук и ехидно се подсмихнах | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:29 pm | |
| "Ееее, не ги плаши много де" ухилих се аз "Няма да е интересно така. Искаше ми се следващия път като вдигнат шум да ги запозная със Сора" | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:36 pm | |
| "e мисля че доста ще се уплашат но не мисля че ще го покажат всички момчета са твърде горди за да покажат слабост. затова винаги съм ненавиждала тази част от тях" | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:40 pm | |
| "Мда, гадове са" Кимнах аз утвърдително с глава "Отивам набързо да взема нещо за хапване и идвам. Искаш ли да ти донеса нещо?" | |
|
| |
mistik_mage
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Съб Фев 21, 2009 2:59 pm | |
| "банани и някакъв сок за да не ходя постоянно долу" | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пон Фев 23, 2009 7:28 am | |
| "Разбрано шефе!" ухилих се и със Сора се изнесохме набързо навън. За в рамките на 1ч бях приключила с работата си. Готвачките обещаха редовно да ми доставят храна за Сора ако им помагам в кухнята всеки път когато мога. изгодна сделка.... Качих се до горе и оставих нещата на Широтсуки на масата, след което отново се изнесох на разходка из парка. Сора беше много щастлива. Разбирах я напълно - да бъдеш затворен в клетка толкова дълго е нещо ужасно. Но ще си призная - хората доста се плашеха в първия момент в който я видеха.... логично, тя всява такъв респект.... Оставих я да подскача около мен, докато се разхождах из околностите. Времето беше толкова приятно... През този зимен ден грееше много приятно слънце и снегът се белееше навсякъде искрящ заслепително. Чуваха се красивите птичи гласове, тук таме се мяркаше по някоя катеричка а не беше рядкост да се чуе и привлекателното, за мен, грачене на някой гарван.... такова спокойствие..... Даааа, чудесто спокойствие.... особено когато нещо огромно се метне върху теб и ти забиеш нос в голямата пряспа сняг пред теб. Много мило.... влезе ми сляг във вратът! Потреперих. Мразя когато ми влиза сняг във вратът! "Сора, идиотче такова!" викнах аз и мога да потвърдя че изядох задоволително количество сняг.... дано само някое кученце не се е отбило до тук преди мен.... снегът ми изглеждаше чистичък.... имам късмет! Ха-ха! Вълчицата ми се отмести от мен и започна да се търкаля в снега изплезила език. "Ах, ти, гад мръсна!" засмях се аз и скочих отгоре й. Питате какъв беше ефектът ли?.... никакъв.... боричкахме се известно време, но беше ясно че няма да съм аз победителят и скоро се изморих, не беше лесно да се бориш с такова нещо. "Ох, стига Сора. Изморих се!" изпуфтях аз докато стоях легнала до нея в снежеца. "Почивка!" Но тя явно нямаше да се откаже скоро и започна да дърпа шапката ми, а аз от моя страна се покатерих на гърбът й за да й е малко по-трудно да ме докачи. Тогава открих нов начин на придвижване... езда.... Сора се изправи и просто се запъти нанякъде си без явно да усеща че аз съм е хванала за нея като удавник за сламка. "Сора, спри!" изпищях аз. Тя послушно спря и извърна глава за да ме погледне. Изскимтя сякаш ме питаше `Нима направих нещо нередно?`... нека си признаем, бях малко травмирана но понеже съм типично откачена много бързо се окопитих и започнах да се кефя на многофункционалния си домашен любимец.... Сора беше същинско съкровище. Като усетеше че може да се изхлузя или че не се държа здраво намаляваше ход и ме побутваше от време на време с моцуната си за да ми напомни че трябва да се държа здраво. "Миличка, ти си върхът!" потупах я аз по гърбът радвайки се на дългото и бяло палто. Козината й беше толкова приятна на допир... твърди връхчета, но все пак много мекичка навътре.... Скоро обаче ми стана доста студено и ни сеналожи да се прибереме. Слязох от нея и влзохме в нашето поделение. | |
|
| |
cheiva
Брой мнения : 441 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:14 am | |
| Хммм колко приатно" прошепнах тихо като се надвесих над перапета на поктижа на акаденията. Гледката беше удивителна. По-рано бях ходила до терариума за да видя животните. Продавачката и пазача се държаха мако странно...като че ли са ги упашили до смърт. Разглеждах с часове докато очите ми не попаднаха на едно соколче. погледат ми ми бе привлечен от кървавочервените му пера. не се здържах и си го взех, сга поне нямаше кой да ми надига че ше прави боклук. Ъсмихнах се на спомена. отне известно време докато свикна с тежеста жа ръката си ни си засужаваше. Преди мако я пуснах на лов и сега я чакам да се върне всеки момент. Чух крясък над главата ми и вдигнах ръка. След като бях сигурна че се е нахранила и раздвижила криле тръгнах към стаята ни... все пак трябваше да и монтирам пручката ... това ще е забавно | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:16 am | |
| Прибрах се в стаята вир вода затова се изкъпах наново а Сора просто я подсуших. | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:22 am | |
| Влязох в стаята изтощена Акаи беше решил че му е по одобно на рамото ми та в момента се гушкаше в лицето ми. като влязох в стаята застинах. пред мен стоеше ОГРОМЕН вълк. Видях Нами до него да го суши ... и небях изненадана "Здравей" казах а Акаи издаде лико стреснат звук. Погалих го за да го оспокоя | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:24 am | |
| "О, здрасти Май!" ухилих се аз "Запознай се със Сора" | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:27 am | |
| "приатно ми е Сора и истрено се надявам Акаи да не ти е следващата закуска. Нами това е Акаи" заявих като бутнах птичката от раменете си. Той възмутено наддаде глас и кацна на таблото на моето легло... как го олучи само | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Вто Фев 24, 2009 8:30 am | |
| "Сладък се" усмихнах се аз като огледах соколчето "Надявам се нямаш нищо против Сора, знам че е малко голяма ама какво да се прави" | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Драконовата Академия | |
| |
|
| |
| Драконовата Академия | |
|