| Драконовата Академия | |
|
+3cheiva mistik_mage Angel_dice 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:17 pm | |
| "Ами... няма проблем. Бяхме излязли да потренираме понеже ни беше скучно, но не ни се занимаваше с тренировки и аз седнах край едно дърво да попея и той се появи и поговорихме малко... много е досаден... и после тръгнах да си ходя и той...той... сещаш се" заобяснявах се аз като с всеки изминал миг ме фащаше все повече яд "Само да го видя тоя и ще го сритам!" | |
|
| |
Twin_style
Брой мнения : 2784 Join date : 10.04.2009 Age : 36
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:21 pm | |
| Изръмжах раздразнено и отворих вратата на библиотеката. Беше почти празно и аз се тръшнах на първото срещнато канапе "Иначе като изключим това как вървят нещата при теб?" Мики отиде първо да си вземе една книга и после се настани на съседния стол "Нами.... ако имаш проблеми с това момче... можеш да разчиташ на нас. ние ще ти помогнем с каквото можем" "Като например го убием... бавно и мъчително...." прибавих аз и се ухилих злобно | |
|
| |
tincheto Admin
Брой мнения : 226 Join date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:23 pm | |
| тъкмо влизах в библиотеката и видях нами с някакво момиче и се запътих натам''хей здравейте какво правите тук'' | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:25 pm | |
| " Като тръгнете да го убивате ме викнете и мен за да помагам" изръмжа вълчицата ми а аз се засмях "Иронията на нещата е че тоя идиот се целуваше доста добре...." Устата на Лиош зейна и той изпищя " Ти луда ли си бе! Тоя изрод! Ще ти изкълвя очите ако се влюбиш в него!!!" "Спокойно, спокойно, няма" "О, здрасти Аюми!" поздравих аз приятелката си "Това тук са Алекс и Мики" | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:26 pm | |
| "Здравей, здрасти" поздравихме с Мики а аз продължих "Нами изневерява на Дийн и ние се чудиме как да я убиеме по-мъчително! Това правиме! Искаш ли да помагаш?" | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:28 pm | |
| "Хей! Не му изневерявам! Ние с него да не сме си гаджета та да му изневерявам!" | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:30 pm | |
| "Как да не му изневеряваш!?" креснах а Мики само се усмихна извинително на двете момичета пред нас и се зачете в книгата си "Естествено че му изневеряваш! Момчето си те харесва а ти се целуваш с некъф тип едва ли не под носът му!" | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:31 pm | |
| ''Чакайте,чакайте какво се е случило''зачудих се май не само аз съм имала интересна седмица помислих си.''Е разказвайте''обърнах се и се сетих''помеждъдругото за тези коити не знаят аз съм Аюми'' | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:32 pm | |
| "Първо като толкова си ме харесва защо постоянно ме отбягва и второ - не аз се целувах с оня а той целуна мен! Има разлека!" креснах в отговор. Добре че нямаше никой в библиотеката, че сигурно щяха да ни се скарат и да ни накажат.... | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:33 pm | |
| ''хех,някой ще ми обясни ли'' | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:35 pm | |
| Сестра ми вдигна поглед от книгата и отговори на Аюми, докато аз се зъбех на Нами "Приятно ми е да се запознаем, Аюми. Ми... накратко - заварихме Нами да се целува с някакво момче навън. Сега сестра ми е решила, че тя изневерява на Дийн... но трябва да призная че момчето изглеждаше доста добре.... макар и малко страшничко. Пък и Нами твърди, че се целувало добре..." "И ТИ ЛИ БЕ, МИКИ!!!" креснах "КАКВО ТИ СТАВА! ПРИНЦИПНО СИ ВСЕ НА ПОЯ СТРАНА!!!...... но ако трябва да си го призная и на мен ми хареса онзи тип... " | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:37 pm | |
| "Хей! Как смееш да ми крещиш така след като и ти си си го харесала!" креснах на Алекс и се засмях "Много си зле!" | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:38 pm | |
| "Ще видиш ти колко съм зле като те побарам!" писнах и скочих върху Нами като почнах да разрошвам безразборно косата й | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:39 pm | |
| ''какво ти и Дийн от кога сте гаджета че момичето твърди че си му изневерила,не че се учудвам ,ма защто не си ми казала''озадачих се аз | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:43 pm | |
| "Киаааааа!!!!" писнах на свой ред и почнах да се боричкам с Алекс " По-бетер са и от деца..." " Не, Лиош... по-бетер са и от теб..." изскимтя Сора и легна на земята Спрях за момент да се боричкам с Алекс и се обърнах към Аюми "Честно казано с Дийн не сме си гаджета. Тоя трътльо ме отбягва откакто се върнахме от битката с проклетите гоблини а пък момчето за което става на въпрос го срещнах едва днеска и то просто реши че аз съм неустоима" " Момчето се казваше Никура Кайто" припомни ми отегчено Сора | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:46 pm | |
| "Тая фамилия ми е позната...." каза Сато "Само не мога да се сетя откъде." "Не ме интересува кой е, но не може и да стъпи на малкото пръстче на Дийн" казах и оставих Нами на мира "Съгласна съм, но ми е интересно защо Дийн отбягва Нами" каза Мики | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:50 pm | |
| ''ъм,не знам,не разбирам и не се бъркам.Помеждудругото...''обърнах се към Нами по-добре беше да разбере от мен''Айдоу ме целуна''замълчах за миг''иии не ми се вярва дийн да те избягва защото те търсеше отвън преди малко,казах му че не знам куде си'' | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:51 pm | |
| "Откъде да знам какви ги мисли тоя идиот!" креснах възмутено преди да чуя Аюми "... честито за Айдоу, но за Дийн не ме интересува! Нека си троши главата" | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:52 pm | |
| "Ина ли вероятност да е видял Нами с Никура-сан?" попита малко притеснено Мики Тактично си замълчах "Възможно е... макар и малко вероятно" | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:52 pm | |
| ''ама ... ох се тая аз няма да се бъркам''отказах се да се боря с нея,беше безмислено | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:54 pm | |
| обърнах се към момичето в думите и имаше доза смисъл''дам,може и така да е''казах просто и кимнах с глава''е нами няма ли да го потърсиш за да разбереш за какво те търси'' | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:56 pm | |
| Оставих тези неща без коментар и отидох д гледам през прозореца, без обаче да го отварям. Но не можех да мълча... чувствах се ужасно. Ами ако наистин ни бе видял... Не, не , не! Между мен и Дийн нямаше нищо! "дори и да ни е видял... ннадали има някакво значение" казах тихо но достатъчно силно за да ме чуят "Той ме отбягваше толкова време... нямам намерение да ходя по петите му и да му се моля."
Помислих малко над зазадения от Аюми въпрос "ако му трябвам чак толкова той ще ме намери...." | |
|
| |
Twin_style
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:58 pm | |
| "Сато, отиди да намериш Дийн и го домъкни тук ако трябва и насила! Са ще им разкатая фамилийте и на двамата!" викнах аз. "Алекс не е наша работа да се бъркаме в чуждите отношения...." опита се да ме успокои Мики, но ефект - никакъв. | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 12:59 pm | |
| отвън се чу страшен шум''е Нами мисля че човека е решил даобърне света ма да те намери''ухилих се аз | |
|
| |
tincheto Admin
| Заглавие: Re: Драконовата Академия Пет Авг 28, 2009 1:00 pm | |
| ''и ако някой се наеме да го търси за да го доведе ще му помагам'' | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Драконовата Академия | |
| |
|