Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: ~Хем нямам здрави нерви, хем те ми ги късат~ Чет Апр 16, 2009 10:29 am | |
| Абе, мернах подобна тема в един форум..... Кой ни дразни и сащо.... Ми като за начало бих писала че Сакура, Хината и Ино от НАРУТО като малки мн ми късаха нервите. Постоянно `Ох някой да ме спаси!~ ох тва ох онова. А като почнеха с `Саске-кууун` или `Н-н-наруто-кун` лелееее направо ми късаха нервите. Бахти слабачките ги изкарваха!!!! Ама са малко като по пораснаха почнаха да се усвестват и са ме кефят.....
После бих споменала Саске.... естествено то в него нищо не ми харесва. Бахти изрода.....
Имаше едно аниме - Vampire knight. И там един Zero кат почнеше да се превъзнася и да се държи като тъп изкуфял идиот мн ме дразнеше въпреки че външно беше доста готин.... пък и близнака му си го биваше.... Yuki също не беше цвете за мирисане, въпреки че се държеше що годе свестно понякога. Дразнех й се само когато се правеше че не разбира кво става наоколо.... | |
|
vilche-chan
Брой мнения : 1422 Join date : 23.03.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: ~Хем нямам здрави нерви, хем те ми ги късат~ Сря Апр 22, 2009 11:22 am | |
| | |
|
the_demonic_vixen_spirit
Брой мнения : 1111 Join date : 16.03.2009 Age : 34 Местожителство : София
| Заглавие: Re: ~Хем нямам здрави нерви, хем те ми ги късат~ Нед Май 17, 2009 3:01 pm | |
| кво съ въмущаваш бе кат искаш давай и ти мнения кой те спира | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~Хем нямам здрави нерви, хем те ми ги късат~ | |
| |
|