| Изразете настроението си с емоциика =) | |
|
+4the_demonic_vixen_spirit vilche-chan Angel_dice cheiva 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Чет Май 07, 2009 9:51 am | |
| | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Сря Май 13, 2009 4:19 am | |
| искате да знаете какво е настроението ми ли, дами и господа? Е ще ви кажа какво е! Смес от тези да точно така - смес от всичките тези! И сега ще ви кажа защо!! Днес, дами и господа, едва не останахте без любимият си администратор! Да, правилно ме чухте! Днес се опитаха да ме елиминират! И ще ви кажа как стана всичко това, да ще ви кажа! Прибирам си се аз най-спокойно от даскало и пресичам кръстопътя при светофара ( да речеш че пресиам някъде където няма светофар аре ок ама това беше просто най-тъпото нещо!) и нали светва зелено за мене и аз си минавам.... И едип п~~~~~с каращ някакво тъпо и разбрицано опелче едва не ме сгази!!! Е, добре де.... може би нямаше да успее да ме сгази, но начина по който наби тъпите спирачки изобщо не михареса! Но нека поясня с малко повече подробности - аз вярно че си се бях отвяла на някъде си, и признавам, че това ми се случва мн често, но видях мн ясно, че беше зелено за пешеходците а не за тоя изрод! И нали пресичам си аз и тоя изрод кат се пръкна от некъде си и лети с космическа скорост разбирате ли! Видях го само с периферното зрение, но имаше достатъчно място за да спре нормално! Тоя Идиот кой знае кво е правил в колата и накъде е зяпал щото вместо да спре нормално тоя кат заби едни спирачки и направо ми изкара ангелите! И са в мене има само :bad: но както и да е. Той чак като изсвистя със спирачките аз се завъртех вече настръхнала и готова да отскоча настрани и да се боря със зъби и нокти за живота си както се казва. Бахти изкарах си акъла! Д~~би и тъпото опелче!! Барем да беше няква готина кола! Разбирам да ме бутне някоя тойота раф 4... даже бих се зарадвала че ме е бутнало нещо готино... ама опелче! Даже и трабанчето е по-добър вариант! Нали ако ме бе бутнал джипа хората щеха да говорят "Е, отиде си, но поне си отиде със стил."..... даже и трабанчето е вариант... "егати и гаврата, да те бутне трабанче" И този израз ми звучи по-добре отколкото "И кво я бутна?... Опел?...Ех, жалко за загубата, барем да беше някоя по-хубава кола" После що съм избеснела .... Ама манете майтапаведнъж и един рейс щеше да ме бутне!!! +09 и то от старите модели а не от тия новите оранжевите - СТАР рейс СТАР!!!! Батка колите на червено кат пресичам не искат да ме бутнат а на зелено кат се опитам, като културен човек, те се редят едва ли не на опашка! Направо съм мн разочарована от БГ шофьорите! | |
|
| |
vilche-chan
Брой мнения : 1422 Join date : 23.03.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Сря Май 13, 2009 12:15 pm | |
| Хора и мойто настроение е некво като на Янчето(миличката тя, добре че е още жива) Ще убия тоя дето е направил тоя сайт!!! Не, не говоря за https://tensai-teki.bulgarianforum.net/forum.htm, а за този ====>>> http://chalgatube.com/!!!!!!!!!! Хора, тва просто ме разби, беее....Ние, българите, отново се изложихме, и тоя път пред целия свят!! Как можаха някои умници да измислят нещо подобно, по дяволите??? И то сайта е пълен с най-различни чалги: Фолк & Цигания, Гръцко, Сръбско, Турско и разбира се нашта родна чалгария! За къде без нея? Абе кво да кажем за българската простотия.... виждаме я навсякъде, по всяко време и винаги в България!!! | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Съб Май 16, 2009 12:40 pm | |
| Тъй като тук няма подходяща емотиконка, ще си кача моя - ей такова ми е настроението днес! | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Нед Май 17, 2009 2:53 am | |
| Днеска малко тъпо.... нема кво да кажа повече | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Нед Май 17, 2009 1:36 pm | |
| Ако трябваше да определя настроението си по скалата от 1 до 10 бих казала -100! Мн ми е депресирано и знаете ли защо ЩОТО В ТОЯ ФОРУМ СМЕ РЕГИСТРИРАНИ 11 ЧОВЕКА - 2 ОТ КОИТО ИЗОБЩО НЕ ПИШАТ, ЕДНА ОТ РЕГИСТРАЦИИТЕ Е МОЯ ( ТОЕСТ АЗ ИМАМ 2), А ТИЯ ДЕГ ТИ ИМА ЗА КО ПИШАТ ЗА ТОЯ ДЕТ ГО ДУХА!! Никой не си прави труда да разпространи форума... освен аз и Теди.... аз за ксво изобщо се бъхтих да го създам тва форумче? За да сме 3 души на кръст ли!? Заебете сега съм направо в такова настроение че ми иде да закрия форума | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
Брой мнения : 1111 Join date : 16.03.2009 Age : 34 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Нед Май 17, 2009 3:32 pm | |
| мн те моля недей така не ме карай да изтрещявам още толкова и без тва съм на ръба с тия матури и държавни и кандидатстудентски направо главата ми ще се пръсне а днеска едва на припаднах от толкова мн притеснения дали изобщо ще успея да напиша нещо Е в крайна сметка не е толкоз зле, вярвам че поне за 3 ще има Моля ви молете за душичката ми, дано съм го изкарала А най-готиното е че тепърва ми предстоятоще скапании изпити ооооо подяволите ще се гръмна... | |
|
| |
†Kira†
Брой мнения : 39 Join date : 18.05.2009 Местожителство : Hinamizawa
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Вто Май 19, 2009 12:19 am | |
| | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пет Май 29, 2009 12:29 pm | |
| Божееее..... Хора тъпо ми е.... Но като се замисля над някои нещица и вече наистина почвам да изперквам и то в лошия смисъл на думата.... са само нз къде си вра носът! Ще има един изпит тоя септември в който може и да участвам ако успея да се набутам и ще ми дадът сертификат от оксфорт че съм добра едва ли не в английския... ама ми е некво странно щото не съм сигурна в способностите си.... пък и за матури трябва да се подготвям.... абе общо взето мн скапано но ми се насъбират доста работи | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пет Май 29, 2009 2:16 pm | |
| На теб ли ти се е събрало мн.... сори че ще те разочаровам ма не си познала, аз тука се побърквам от учене За матурата.... абее.... тя може и да почака малко ако ме питаш, за нея имаш цяла година А относно изпита по английски ще ти кажа само че ако не се явиш, тва ще е най-глупавата ти постъпка,честно Сигурна съм че ще изкараш най-високата оценка | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Съб Май 30, 2009 1:51 am | |
| Абе то мн хора ми казват това, но на мен ми е мн странно щото неми сеиска да се изложа... общо взето ще ходя на изпита, ако ме вземат... пък после ще видиме докъде ще стигна щото те ще са няколко нива | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Съб Май 30, 2009 8:22 am | |
| Трябва да опиташ за да разбереш | |
|
| |
cheiva
Брой мнения : 441 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Нед Май 31, 2009 3:35 am | |
| | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Нед Май 31, 2009 11:13 am | |
| | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пон Юни 01, 2009 2:18 am | |
| Ебати скапания, смотан, безмислен ДЕН!!! Никой да не ми се мярка пред очите днеска! НИКОЙ!!!НИКОЙ!!!НИКОЙ!!!НИКОЙ!!!НИКОЙ!!!............ | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пон Юни 01, 2009 2:23 am | |
| | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пон Юни 01, 2009 6:58 am | |
| За теб също се отнася! Не си изключение, така че внимавай!!! | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пон Юни 01, 2009 7:07 am | |
| Малииии малиии! Кви заплахи се разнасят само тука Вили по-полека бе чедо! Не си трови нервите ...... Лелелееее на мене ми е много весело, но след два дни ми почват класните и хич не ми е весело.... Как е възможно хем да ми е весело хем да не ми е..... Е явно аз мога мн неща Същински Цезар съм!!!! Нали знаете - той е можел да диктува 3 различни неща на писачите си, без да забравя мисълта си Велик човек, наистина велик.... но Клеопатра му е видяла сметката | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пон Юни 01, 2009 2:55 pm | |
| | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Сря Юни 03, 2009 12:54 pm | |
| | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пет Юни 05, 2009 3:31 am | |
| | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Вто Юни 09, 2009 9:16 am | |
| | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Пет Юни 12, 2009 3:03 pm | |
| Бахти... тъпо ми е... не ми се спи а са е баш 00:00... Междодругото добро утро Не ми се гледа филм, не ми се играе на игри, не ми се чете книга... нещо програмката ми за качване на картинки не бачка, което означава, че за момента не мога да зарина форума от картинки... Абе не е честно.. веднъж да съм на кеф да седя до късно и да няма никой с който да си пиша | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Вто Юни 23, 2009 8:19 am | |
| Принципно седя до късно на компа, но тогава сигурно съм учила иначе с най-голямо удоволствие щях да си пиша с теб. Аз искам да ви се похваля в петък ще си взема дипломата, завършвам с 5,70. На последните 2 изпита имам 5,90. Обаче голям късмет извадих паднаха се страшно лесни тимички , честно да ви кажа в първия момент не можах да повярвам. Сега тази седмица си оставям почивка и от другата пак трябва да седна да уча въпреки че не ми се иска особено, но нямам друг избор | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) Сря Юни 24, 2009 11:39 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Изразете настроението си с емоциика =) | |
| |
|
| |
| Изразете настроението си с емоциика =) | |
|