Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
Заглавие: Puchi Puri Yuushi Пон Сеп 07, 2009 6:35 am
1. Име: Puchi Puri Yuushi 2. Брой епизоди: 26 3. Описание: Юшии, 17-се годишно момиче в тялото на 10 годишно ( тя е прокълната да бъде такава), би направила всичко за да може да има външния вид на момиче на своята възраст. Когато чува за възможността да стане Platina Princess, и да използва тиярата за да й бъде изпълнено едно желание - нещо, което се случва на всеки 1000 години, тя решава да се бори за това с всички сили. 4. Мин. на епизод: 24 5. Лично мение: Много бях трогната... това аниме го бях почнала преди доста време ама не го бях догледала понеже не успях да намеря епизодите... но преди 2 дни ги намерих и го изгледах. Останах много очарована. Анимето е малко детско, но много ме разчувства. Приятелство, вярност, любов...да жертваш себеси за доброто и щастието на приятел.... Абе щом съумяха да ме накарат накрая да се разплача значи е добро Пък и героите бяха доста забавни.... 6. Линк към епизодите Online а) С БГ subs: ............................................................... б) С АНГЛ subs: http://www.anilinkz.com/category/petite-princess-yucie/