| ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
cheiva
Брой мнения : 441 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Вто Фев 24, 2009 6:50 am | |
| ОК хора тук ше слагам всякакви мои измишльотини. Имам няколко стихчета които мисля че ги бива, Ще чакам коментари | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Вто Фев 24, 2009 6:54 am | |
| ъъъъъ как може да чакаш коментари като нищо не си качила за да го коментираме ~ залива се от смях ~ :bounce: | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Вто Фев 24, 2009 7:03 am | |
| MOUUUU Ian-chan soooo meannnn Казах че са ги ипускам =P | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Вто Фев 24, 2009 7:04 am | |
| Ама още не си нали хахаха | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Вто Фев 24, 2009 7:05 am | |
| Повечето бг са преведени от английските и звучат... тъпа за липса на по-дора дума и тук трябва да отбележа че тез съм ги писала преди повече от година та ми мислете на акъла =P
Като че ли потъвам в тъмнината на своята душа, но все пак се опитвам да избягам, като птица заключена в клетка търсеща свободата си….
... и като феникс прероден от умиращия пламък, разперващ криле и поглеждащ със сапфирените си очи един свят обгърнат във светлина…
Живот обгърнат в лижи Обгърнат в тихи сълзи Падаш в тъмнината Убиваш светлината В свят от преструвки Където не можеш да различиш Приятел от враг Какво би направил Във свет от бола и мизерии Знаейки че каквото и да направиш Няма избавление… В свят в, който свободата се счита за даденост, нещо което всеки притежава - никой не е свободен от жестокия живот на болка, лъжи и грехове.
It seems like I’m falling in darkness And still I try to break away Like a bird in a cage looking for freedom ….
… and like a phoenix being reborn in the dying flame, Spreading wings and looking with his sapphire ayes one world embraced in light …
In world far away from ours decent ago there was a small spark of light. As the light grow so grow the humans darkness and with darkness comes sin and sin bore the evil. No one can tell for sure if it’s thru but I think it is. From what my mother once told me …
Every time I try to stand another person pushes me down and I don’t know if I have reason to continue trying. There was a time where you would ask me if I was OK but since that fateful day I didn’t care anymore and if you ask me again I’ll answer always the same “I’m OK” and “nothings wrong” hoping you would see that I’m crying and slowly dying searching for help.
I look at your way and see you crying but when I ask you what’s wrong you just wipe away the tears and smile saying “its OK” but one look In your eyes and I can see you’re hurting and it hurts me too that you wont let me in
A live within lies Surrounded In silent tears Falling In the dark Killing the light In a live of facades When you can’t tell apart the friend from foe What will you do In world of pain and misery Knowing that whatever you do there’s no way out
In a world where the freedom is considered something everybody has rightfully no one is free of this terrifying life of lies and sin. | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Пон Апр 06, 2009 1:45 pm | |
| Тези на англ много ми харесаха | |
|
| |
vilche-chan
Брой мнения : 1422 Join date : 23.03.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Чет Апр 23, 2009 6:50 am | |
| човек тези са страхотни!!! Само това дето са на бг са малко странни и нещо не ги разбрах. Не мисля че и ти можеш да ми ги обясниш, но както и да е! Но все пак, ако можеш нямам нищо против за едно обясненийце! | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Чет Апр 23, 2009 1:39 pm | |
| Амиии... тва са (НЕ)успешните ми опити да преведа англииските варианти ... хе хе АМА вце пак, навестявам тази част на форума за да се похваля че най-сетне си направих моя гадинка Ето така изглежда яйцето а животинчето (ако миже да се нарече така) може да се види след 30 лкикваня Можете да си го осиновите от ТУК таа ако се сета за нещо друго пак ще се мярна по някое верме (др. век) | |
|
| |
cheiva
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ Нед Май 31, 2009 7:28 am | |
| Чудих се чудих се какво да пиша тук... и нищо неизмислих. Напоследък изглежда креативноста (колкото и малко да имах по начало) ми се е изчерпала, и понеже неисках да я гледам толкоз пуста таз тема реших да метна един линк към рега ми в DeviantArt. Повечето рисунки хич неструват ама има няколко готини снимчици Еnjoy | |
|
| |
Twin_style
Брой мнения : 2784 Join date : 10.04.2009 Age : 36
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ | |
| |
|
| |
| ^^ ВeЛиКтЕ иЗмИшЛьОтИнИ на CHEIVA ^^ | |