| Историята за Мечта ~Фикшън~ | |
|
+3mistik_mage cheiva Angel_dice 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Фев 21, 2009 6:49 am | |
| | |
|
| |
cheiva
Брой мнения : 441 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Фев 21, 2009 7:25 am | |
| Мило изторииката ти е супер само да се сещаш по - честичко да я ъпдейтваш ;) | |
|
| |
mistik_mage
Брой мнения : 796 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Фев 24, 2009 6:17 am | |
| ааааааааааааааааааааааа няма такива да не се сеща нали ще я тормозиме. Яна да очаквам ли следващата глава до 1 седмица толкова ще ти е времето като на една манга (като изключим факта че има манги излизащи веднъж на месец или година *обръща се настрани и си подсвирква в стил не съм го казала*) аз намерих моята тетрадка с фикшъна и сигурно ше започна да го пиша на компа вече | |
|
| |
Angel_dice Admin
Брой мнения : 5127 Join date : 28.01.2009 Age : 33 Местожителство : В свят в който аз съм Бога
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Фев 24, 2009 6:30 am | |
| Намерихме още една жертва за терорене ~ съвсем тактично поглежда към Теди хехехе....~ а относно втората глава.... вече почнах да я пиша някъде посредата съм, но понеже пръстите ми измръзнаха от студа ще трява малко да почакаш :joker: | |
|
| |
cheiva
Брой мнения : 441 Join date : 30.01.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Фев 24, 2009 7:14 am | |
| Мдамм аз тжа твоето МАЛКО мн добре го знам.... :cyclops: виж го тжа кво е яко :cyclops: :cyclops: :cyclops: :face: :shock: | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Мар 03, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
Брой мнения : 1111 Join date : 16.03.2009 Age : 34 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Мар 31, 2009 3:01 pm | |
| | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Пон Апр 13, 2009 1:59 pm | |
| | |
|
| |
vilche-chan
Брой мнения : 1422 Join date : 23.03.2009 Age : 29
| |
| |
Twin_style
Брой мнения : 2784 Join date : 10.04.2009 Age : 36
| |
| |
Angel_dice Admin
| |
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Нед Юни 28, 2009 7:59 am | |
| е крайно време беше да го започнеш сега въпросът е кога ще го завършиш | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Авг 18, 2009 7:53 am | |
| | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Авг 18, 2009 7:58 am | |
| | |
|
| |
vilche-chan
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Вто Авг 18, 2009 9:01 am | |
| Време, време, ама чакаме от 3 Март, а сега е 18 Август. Мисля че това е достатъчно време, за да го напишеш, а и ти дадох още един месец, за да имаш още време. Постарай се да е готово до тогава. | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Сря Авг 19, 2009 12:49 am | |
| "ВЕЛИКИЯ УМ" се престара с изчакването и май не се е и опитвал да го почне скоро май тая работа си отиде на към почти убийствен МЪРЗЕЛ Ти кво мислиш vilche-chan??? | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Сря Авг 19, 2009 3:50 am | |
| Абе за Вили нз но аз лично съм съгласна с идеята за мързела.... него си го имам открай време | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Сря Авг 19, 2009 4:01 am | |
| и аз и аз ма с тва твое темпо никога няма да допрочетем фика така че време да го преодолееш поне за малко | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Сря Авг 19, 2009 4:08 am | |
| | |
|
| |
xX_SaKuRa_Xx
Брой мнения : 49 Join date : 16.09.2009 Age : 30 Местожителство : В Моето Кралство!
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Чет Дек 10, 2009 2:33 pm | |
| Така, вече е време и аз да се изкажа. Току що прочетох " дългият" фик. Харесва ми, не обужавам го! Сега малко критика: къхъъъм... *изкашляне* ЯНА -ЧААААААН НЕЗНАМ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО, ЧЕ НЕ СИ ГО ДОВЪРШИЛА, НО ИСКАМ ОЩЕ! ФИКА Е СТРАХОТЕН, само едно проблемче: НЕ Е ДОВЪРШЕН ! До колкото успях да видя, датата на втората глава е 03.03.2009(ъпдейта й .. май ...) тоест МНОГО, АМА МНОГО ОТДАВНА! Да права си, творчеството изисква време, ма твоето вече си е чист мързел! Е признавам те, аз поне щях да пусня някъкви тийзъри(надявам се да знаете за какво пиша), но ти си УНИКАЛНА (и в двата смисъла на думата .... ) Както и да е, надявам се след като аз се изказах(не че има голяма разлика), вече и ти да се засрамиш и да пуснеш третата главичка или поне плйййййз започни да работиш над нея. Не знам как след като получаваш такива страхотни отзиви не си продължила. Вече саа ... *брои на пръстенцата си* 8 МЕСЕЦА ! Окей, сега тъй като все още малко ми се пише, ще кажа(за пореден път), ЧЕ МНОГО АДСКИ, МНОГО ми ХАРЕСА фика и ИСКАМ, както и другите (май говоря от името на тези, които са прочели СТРАХОТНИЯти, НЕДОВЪРШЕН фик) ДА ГО ПРОДЪЪЪЪЛЖИШ!!!
Има само едн а емотиконка, която може да опише муцуната ми докато четох ДВЕТЕ ГЛАВИ - P.S. Надявам се да не съм нанесла никакви щети на никого! | |
|
| |
the_demonic_vixen_spirit
| |
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Дек 12, 2009 2:13 am | |
| Олеее хора добре че сте вие... честно казано бях забравила за тоя фик..... Не ме убивайте.... Ъъъъ сега като се зачетох в страниците, където съм писала фика... мн ми е странно - хем ми харесва, хем ми се струва че нещо мн му накуцва.... Но както и да е. Понеже сте ми душички в тази глава имам малко яой като извинителен подарък. Не е нищо особено... даже ме съмнява дали струва нещо или си е пълен боклук, но какво да се прави. Надявам се и тази глава да ви хареса, а аз ще почна работа по следващата глава. http://www.fanfiction.net/s/4862533/3/А и както пише на новият ми подпис - аз съм добро момиче | |
|
| |
Twin_style
Брой мнения : 2784 Join date : 10.04.2009 Age : 36
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Дек 12, 2009 11:33 am | |
| Хора от сега нататъка по-добре да си го знаеме - явно по-голямите постове по-добре привличат вниманието на наща скъпа Ян-чан (която нека само да кажа че изобщо не е добро момиче след като ни кара толкова да чакаме) Иначе мн се радвам че наща госпожица най-накрая се хвана и си свърши работата и ни зарадва за коледните празници с такъв подарък... явно наистина по това време на годината се случват чудеса! Обаче имам един прост въпрос - докога ще ни караш да чакаме за следващата глава? Догодина по това време? | |
|
| |
Angel_dice Admin
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Дек 12, 2009 11:47 am | |
| Мисля че ще е по-добре ако оставя това без коментар | |
|
| |
xX_SaKuRa_Xx
Брой мнения : 49 Join date : 16.09.2009 Age : 30 Местожителство : В Моето Кралство!
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ Съб Дек 12, 2009 3:31 pm | |
| Уауу супер, най - накрая Изкефи ме много главичката, суперско чувство за хумор и сарказъм! (За тези, които не ме познават: обужавам сарказмът и доста често го използвам, да не кажа постоянно ) Историйката е суперска! А и за коледен подарък е супер да получиш яой, нали? Ии накрая просто главата ме уби. Последните две или три изречения бяха суперски и майсторски измислени от Яна - сенапай (вече си Яна - сенпай ) "Саске пасти да яде. ..." ''... Хората си бяха насядали на земята така сякаш ни очакваха. ... '' - тези двете ме накараха да се чувствам страхотно. Много харесвам писанията на Яна - сенапай! Имаш страхотен начин на писане, нито прекалено префърцунен(чели ли сте фикове дето десет минути трябва да четете описание само на едно действие ... УЖАСНО Е ! ), нито беден(както в някои фикове направени сякаш само да отбият номера, когато чета такива работи просто не мога да схвана ) с една дума - ПРОСТО СТРАХОТЕН! Чесно казано съм горда от себе си (колкото и нескромно да звучи ... ), че Яна - сенапай се е повлияла от моя пост . И мисля, че Яна - сенпай ще се емне, сега и ще напише следващите глави... в по - кратък срок... . Но дори и да се забави малко, мисля че е защото на творците им е нужно временце . Амиии май това е за сега ... До нови постове/отзиви за главите . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Историята за Мечта ~Фикшън~ | |
| |
|
| |
| Историята за Мечта ~Фикшън~ | |
|